Весна 2020: до кого найближчим часом гроші “потечуть рікою” – час фінансових невдач закінчується

0

За прогнозом Василини Володіної, для трьох знаків Зодіаку весна стане тією можливістю, яка принесе грошовий успіх і допоможе розібратися з купою фінансових проблем, які звалилися за останній час. Економічне зростання Володіна прогнозує Овнам, Левам і Козерогам. У своєму гороскопі Володіна розповіла, до чого готуватися цим знакам Зодіаку.

Овни

Навесні 2020 року біля Овнів фінансові справи будуть складатися найкращим чином. Їх важка праця нарешті винагородить Всесвіт. На роботі Овнів чекає підвищення і солідна надбавка до зарплати. Але і крім роботи, представники даного знаку зможуть непогано поповнити свій гаманець. Їм повернеться великий борг, які Овни вже й не очікували отримати.

Лев

“Гроші потечуть рікою” в руки до Левам вже на початку березня. Причому основним джерелом доходу для Львів стане не їх нинішня робота, а додатковий заробіток, до якого спочатку вони поставилися з недовірою. Справи підуть настільки добре, що Леви зможуть відкрити невеликий бізнес і при правильному плануванні навіть почати успішно працювати лише на себе.

Козероги

Козероги стануть фінансовими улюбленцями березня. Та міцна грунт, яку вони готували останні півроку, нарешті дасть бажаний результат. Всі ділові та фінансові питання Козерогів з настанням весни будуть протікати не тільки стрімко, але і успішно – гроші самі захочуть піти до вас в руки. Тим більше, що Козероги один з небагатьох знаків, хто, на думку Володіної, вміє ними грамотно розпоряджатися. Якщо Козероги зайняті в бізнесі, то для вас настає і зовсім благодатний час – сміливо можете розраховувати на підтримку зірок.